KASTAMONU / MERKEZ - Darende Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okul bahçemizde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Öğrencimizi tebrik eder,emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Bu anlamlı günde okul bahçemizde düzenlenen törenle şehitlerimiz anıldı.

Okul bahçemizde yapılan törenle 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü kutlandı.

Okulumuzda düzenlenen etkinlikle Yeşilay haftasının önemi anlatıldı.

PUANLI ATLETİZM TAKIMLARIMIZIN BİREYSEL BAŞARI SIRALAMASI

YILDIZ ERKEKLER:

Umut Dilbaz, 100 m. engelli 2.

Yagız Efe Hotan, Gülle atma 2.

Yasin Göktu Koç, Yüksek atmala 2 - Cirit atma 3.

Poyraz Talha Aydın, 2000 m. 3.

Umut Dilbaz, Yagız Efe Hotan, Yasin Göktu Koç, Poyraz Talha Aydın, Öer Faruk Özer, Yiğit Kırkbeşoğlu: Bayrak koşusu 1.

YILDIZ KIZLAR

İrem Kirenci, Beray Azra Çam, Dilanur Topçu, Elif Tosbıyık, İncinur Savaş: Bayrak koşusu 1.

Elif Tosbıyık, 100 m. engelli 3.

Şevval  Gül, 800 metre 3.

İncinur Savaş,  Cirit atma 2.

Merve Sıla Koçoğlu, Uzun atlama 3.

KÜÇÜK KIZLAR

Binnur Eyüpoğlu,  60 metre 1.

Özlem Eda Turalıoğlu, Fırlatma Topu 2.

Cerensu Bayrak, 800 m. 2.

Niyayesh Dehghan, Yüksek atlama 3.

Binnur Eyüpoğlu, Gülcan Sarıcı, Özlem Eda Turalıoğlu, Niyayesh Dehghan, Cerensu Bayrak:Bayrak koşusu 1.

KÜÇÜK ERKEKLER

Berat Bayramoğlu, 60 m. 2.

Mustafa Berk Çiçek, Uzun atlama 2.

Mehmet Ali Karaduman, Fırlatma topu 3.

Ahmet Boyun, 1000m. 3.

Puanlı atletizm müsabakasında takımlarımız genel puan sıralaması:

Yıldız kız il 2.

Yıldız erkek il 2.

Küçük erkek il 2.

Küçük kız il 1. Olmuştur

Emeği geçen öğretmenlerimizi ve tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz.

Şbt

İl genelinde düzenlenen İşitme Engelliler Karate Müsabakalarında 7-A Sınıfı Öğrencimiz Arif Furkan Akbal 1.oldu.Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda düzenlenen törenlerde dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri takdim edildi.Tüm öğrencilerimize,öğretmen ve velilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

5/A Şubemiz  öğrencileri ve sınıf öğretmenleri Emine Sayır düzenlenen gezi ile Vedat Tek Kültür Merkezini ziyaret ettiler.

Ock

Okulumuz Eramus+ K122 proje çalışmalarına başlamıştır.

Ara

Okulumuz küçük voleybol erkek ve kız takımlarımız Hüsnü Tandoğan Spor salonunda yapılan okullar arası voleybol müsabakalarında okulumuzu temsil etmişler ve Küçükler Voleybol kız takımımız il 3. olmuştur.Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder,başarılarının daim olmasını temenni ederiz.

Ara

Okullar arası Yıldız voleybol erkek ve kız takımlarımuz okulumuzu temsil etmişlerdir.Erkek takımımız il 3. Olmuştur,öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının daim olmasını temenni ederiz.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

İlimizde düzenlenen masa tenisi turnuvasında okulumuzu temsil eden 7.sınıf öğrencimiz Umut Talha Özkan 1.olmuştur,öğrencimizi tebrik eder,emeği geçen öğretmenlerimizr teşekkür ederiz.

Ara

Darende ortaokulu spor kulübü olarak  düzenlediğimiz etkinlikte Ağız ve diş sağlığı haftasinfa Diş Hekimi Yavuz Tulum okulumuz öğrencileri ile bir araya gelerek bilgilendirme yaptı.