KASTAMONU / MERKEZ - Darende Ortaokulu

Nis

Öğrencilerimizin görsel sanatlar öğretmenimiz Çiğdem Aslan Emre'nin rehberliğinde hazırladığı 23 Nisan süsleri sınıflarımızı ve koridorlarımızı süsledi.Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimze teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları Okul Bahçemizde Düzenlenen Törenle Gerçekleşti.

Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutlarız...

Kas

Okul bahçemizde düzenlenen törenle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladık

Atletizim Yarışlarında Madalya Alan Öğrencilerimiz

Ekm

Okulumuzun Kıymetli  Resim öğretmeni Ümit Akbaş ve Değerli memurumuz Ahmet Yıldız emekli oldu, düzenlenen veda yemeğimizde Okul Müdürümüz İlhami YILMAZ günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Okulumuza katkılarından dolayı Ümit Akbaş ve  Ahmet Yıldız'a teşekkür eder,her daim Darende Orta Okulu Ailesi içinde yer aldıklarını unutmamalarını temenni ederiz.

Tem

LGS sınavına giren 110 Öğrencimiz İçinden Sınav ile Öğrenci Alan Okullara Yerleşen Öğrencilerimiz Aşağıdaki Listede Yeralmaktadır. Darende Ortaokulu Olarak Tüm Öğrenci ,Öğretmen ve Velilerimizi tebrik eder,Başarılarının Daim Olmasını Temenni Ederiz.

Haz

Okulumuzu temsilen öğretmen ve öğrencilerimizin katıldığı İstiklal Yolu Yürüyüşü 11.06.2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz Öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İçin Hazırladığı Etkinliklerimiz

Ekm

Mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde okulumuzda gerekli tüm önlemler alınmıştır.

Ekm

Europe Code Week 2020 kapsamında 12-26 Ekim 2020 Tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz "KASTAMONU DARENDE ORTAOKULU KODLUYOR" etkinliğimiz başarı ile tamamlandı.

Darende  Ortaokulu olarak Avrupa Kod Haftasında 5.ve 6.sınıf öğrencilerimizle uzaktan eğitim yolu ile  yaptığımız kodlama  etkinlikleri ile Code Week EU tarafından verilen sertifikamızı aldık. Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

5.Sınıf Öğrencilerimizin Türkçe Dersi Gölge Oyunu Çalışmaları